© Matthieu Cadiou - Ultime Atome
© Matthieu Cadiou - Ultime Atome

PRIVE-RUIMTE VOOR UW EVENEMENTEN

De nieuwe multimedia-zaal van de Ultime Atome is de perfecte locatie om privé feesten te organiseren met vrienden of collega's. Sportieve events, professionele bijeenkomsten, recepties, seminaries, verjaardagen... 

Afgesloten met glazen schuifdeuren, voorzien van lederen club zetels, een groot scherm, een projector, een televisie en modulaire meubels om je privacy te garanderen.

 

In kleine groepen of voor grotere evenementen, onze nieuwe zaal is de ideale plek voor een momentje met elkaar. Dankzij de expertise van de keuken van l’Ultime Atome genieten uw gasten van een aangepast menu op basis van uw voorkeur:  Warme of koude voorgerechten, hoofdgerechten en een origineel huisgemaakt dessert. Aperitieven, wijnen, bieren en andere dranken zullen worden voorgesteld  in harmonie met uw keuze.

 

Enkele praktische details:

 

  • oppervlakte van de zaal 60 m2
  • 80 staanplaatsen
  • 60 zitplaatsen

 

 

Aarzel niet om met ons contact op te nemen via het onderstaande PDF formulier of bel ons op 02/513.48.84 voor een boeking of via "Een vraag?" voor alle informatie.


Een vraag ?

Voorbeeld van een groep menu 

(Aanpasbaar volgens uw wens) 

Een reservering ?

U kan onderstaande PDF downloaden. Stuur ons de ingevulde versie via mail of fax.  Natuurlijk kan u ook bij ons langskomen.

 

 

 1 2 3 45 6 7